woning V

Het perceel van de woning ligt aan de buitenzijde van het hoefijzervormig woonwijk met een mooi uitzicht op een stukje bos. Een compositie van een donker gemetseld plintvolume met daarop een uitkragend wit stucwerk volume onderscheidt zich van de omliggende traditionele bebouwing. Grote verdiepingshoge ramen op de begane grond geven de woning strategische uitzichten op de omgeving en maken de tuin onderdeel van het interieur. Het overstek van de woning wordt speels geschraagd door een V-vormige kolom en accentueert de beschutte entree. Via een brede verdiepingshoge taatsdeur betreed men de woonruimte die subtiel wordt opgedeeld door een wand waarin de haard en tv-meubel zijn geïntegreerd. De slaapkamers op de verdieping hebben panoramische bandvenster die zowel het mooie uitzicht benutten maar ook privacy geven.

  • Nieuwbouw vrijstaande woning
  • Bergen op Zoom
  • Opdrachtgever: particulier