Arjan Welschot Architectuur
Marconilaan-Noord 52  (bezoekadres)
4614 HB Bergen op Zoom

Telefoon: +31 (0)164-240153
Mobiel: +31 (0)6-11114763
E-mail: [email protected]

Bureau

U wilt bouwen of renoveren, kortom u zoekt een architect voor uw droomhuis of een partner voor uw zakelijke vastgoedontwikkeling dan bent u aan het juist adres. We werken voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers die ons pad kruisen. We houden niet vast aan een bepaalde stijl en geen project is daarom hetzelfde. De wensen van de opdrachtgever inclusief alle randvoorwaarden voortkomend uit het budget, regelgeving en omgeving vormen het vertrekpunt van een creatief proces.

Wij houden van opdrachtgevers die de meerwaarde zien van goede eigentijdse architectuur. Uiteraard ontwerpen we uiterst functioneel, economisch en duurzaam maar daarnaast zoeken we de mogelijkheden om het net anders te doen. Dit zijn geen modieuze knaleffecten maar eerder subtiele toevoegingen aan het alledaagse functioneren van het ontwerp. Door studie, herhaling van beproefde methoden wordt het langzaam beter, een zekere traagheid geeft kwaliteit.

Aandacht voor maakbaarheid, goede details en mooi verouderende materialen vormen samen met de ruimtelijke compositie de basis voor een tijdloze duurzame architectuur.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de architectuur hebben we een goed netwerk opgebouwd van deskundige adviseurs. Samen kunnen we opgaven van verschillende aard oppakken van kleine verbouwing tot binnenstedelijk appartementencomplex. Van blauwschuim model tot BIM model!